Jelentkezés

Jelentkezés menete aktív részvétel esetén:

A mesterkurzuson történő aktív részvételhez online jelentkezés szükséges, amelyet az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével lehet megtenni.

Az űrlap kitöltését követően a megadott e-mail címre értesítést küldünk a jelentkezés elfogadásáról, valamint a további tudnivalókról (pontos műsor, kották, stb.).

A mesterkurzuson történő részvétel ingyenes, azonban regisztrációs díj megfizetéséhez kötött, melynek összege: 15.000 HUF. A regisztrációs díjat az általunk küldött visszaigazoló e-mailben megadott bankszámlaszámra kérjük átutalni. A kurzus befejeztével a regisztrációs díjat visszautaljuk a jelentkezéskor megadott bankszámlaszámra.

*A regisztrációs díjat a jelentkezés lemondása, ezáltal a kurzuson való részvétel meghiúsulása esetén nem áll módunkban visszatéríteni.

Jelentkezési határidő: 2018. november 5.

A passzív részvétel nincs előzetes jelentkezéshez kötve, a zenekari akadémia, valamint a zárókoncert - a terem befogadó képességének határáig - bárki számára nyitott.

* Azon jelentkezők számára, akik aktív hallgatóként részt vettek a 2017-ben megrendezett I. Zenekari Akadémián, az életrajz mező kitöltése nem szükséges.